mandag 29. mars 2010

Tilbake på skolen etter ferie!

Har vært kjempedeilig å ha ferie! Vi har kos oss masse, og har besøk av Camilla og Helen:) Har vårt masse på stranda og i parken, leide bil to dager - kjørte til North Shore en dag og østkysten den andre(Kailua, Lanikai, Waimunalo..). På lørdag leide vi en 43 fot selbåt i 4 timer og seilte litt rundt ved Waikiki/Diamond Head og vi fikk sett hvaler, havskilpadder og såvidt delfiner. Fikk også snorklet og så masse fisk og var kanskje 1 meter unna en havskilpadde!

Mille liker også veldig godt å få besøk - virker som hun syns det er kult å være med litt andre enn mamma og pappa innimellom! Og Helen og Camilla var barnevakter i går kveld så jeg og Marte fikk dratt ut å spist litt kake og kost oss:) Mille har også lært seg helt å gå nå.. Vil gå hele tiden og klarer det veldig bra!! Veldig morsom stil..hehe



Nå er det tilbake til skolen og 1,5 mnd igjen med hart arbeid før ny 1 måneds ferie! Så skal nok klare det. Gleder oss til å få mer besøk og ha fri! Legger ut litt mer bilder for de som ikke har facebook:) (F.eks Mamma og Pappa)













5 kommentarer:

Mina sa...

ntåå, så søte dere er..
Kjempefine bilder av alle sammen.
Vet ikke helt om jeg blir glad eller lei meg når jeg ser det bilde av alle dere tre som går bortover stranda, men Mille i midten.
Men dere får kose dere vidre og fortsett og ta mange bilder og legg det ut på bloggen :D
Hilsen Mina<3

Mina sa...

Ops, det ble vist to komentarer xD<3

Mina sa...

nei det ble det ikke.. xD

Mamma og Pappa sa...

Hei. Dette er noe av det fineste vi har sett noen gang. Vi må få tilgang på bildene , så vi kan ta de ut , og lage store vegg bilder. Dere er verdens skjønneste lille familie. Gla i dere. Klem fra paps og mams.

Mina sa...

Gå inn på Moozi.blogg.no :D
Lagde et innlegg om dere <33